WEST-FRIESLAND - De vijftiende Nationale Sportweek vindt plaats van 15 t/m 29 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. Veel sportverenigingen starten het nieuwe seizoen in de maand september. Team Sportservice West-Friesland heeft verenigingen uitgedaagd de deuren open te zetten in deze week.

Wat gebeurt er in Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland (SED) tijdens de Nationale Sportweek?
Veel verenigingen hebben enthousiast gereageerd op de oproep van Team Sportservice. Zij organiseren een speciale activiteit of stellen reguliere beweegmomenten open voor iedereen. Je kunt op verschillende manieren zien hoe gezond en leuk sporten en bewegen is. Team Sportservice heeft een schema samengesteld van alle activiteiten die in de SED gemeenten bij jou in de buurt plaatsvinden. Deze worden in week 36 op de website van Team Sportservice geplaatst. Daarnaast wordt alle informatie ook via de lokale media verspreidt.

De deelnemende verenigingen zijn: Toerclub Grootebroek, Sportief Wandelen Stede Broec, HV Excelsior, BC de Flinters, TTV A-Merk, Vv Simokos en Schermclub Enkhuizen. Staat jouw vereniging er nog niet tussen. Via onze website kun je je nog aanmelden via de button “Nationale Sportweek”. Aanmelden kan tot en met 27 augustus.

Ga voor meer informatie naar www.nationalesportweek.nl en jouw.teamsportservice.nl/west-friesland of neem contact op met Peter Bakker, pbakker@teamsportservice.nl.