Bewolkt13.1 ℃

Sparkle 4 All in Enkhuizen

Sparkle 4 All

Wil jij ook mooier en gezonder door het leven? Sparkle 4 All laat zien dat dit makkelijk, betaalbaar en voor iedereen mogelijk is. Met respect voor alles dat de natuur vormt, dus tevens duurzaam. Gun jezelf dit ultieme gratis kerstcadeau!

Kom in de weken vòòr kerst langs en krijg een kosteloos, vrijblijvend en compleet kennismakingspakket voor nieuwe klanten, dat bestaat uit 4 onderdelen:

1.Een make-up advies van 15 minuten waarbij met enkele, simpele handelingen de positieve gelaatskenmerken worden versterkt en de mindere worden gecamoufleerd. Tip: neem je eigen make-up mee, hiermee kan je meer dan je denkt! Dankzij mijn jarenlange ervaring als ‘visagist en stylist van de sterren’ en als visagiedocent, onderga je een persoonlijke en onderwijzende aanpak met een verbluffend resultaat. Kort, krachtig, tijdbesparend en heel makkelijk zelf toe te passen!

2.Huidanalyse met geavanceerde apparatuur Hierbij worden de vet- en vochtgehaltes op verschillende gedeelten van het gezicht, afzonderlijk gemeten. Persoonlijke omstandigheden, klimaat, leeftijd en andere factoren worden meegenomen in de uiteindelijke huidanalyse waarmee men zelf verder kan. Vaak zonder iets te moeten aanschaffen want ‘minder is vaak meer’. Ook vinden we veel verzorging gewoon in onze eigen keuken: zo is bijvoorbeeld kokosolie en amandelolie zeer goed in te zetten voor allerlei huidproblemen.

3.Kortingsbon t.w.v. 20% op een weldadige gezichtsbehandeling naar keuze Maar liefst 6 maanden geldig vanaf januari 2019. Niet alleen om mooier te worden, maar ook zeker om gezonder te stralen!

4.Bij dat eerstvolgende bezoek een gratis 30ml pot Sparkle Pure huidverzorging! Dit biologische en betaalbare huismerk van Sparkle 4 All wordt momenteel ontwikkeld. De effectiviteit is uitsluitend gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Biologisch, duurzaam èn gezond want: ‘wat je niet kan eten smeer je ook niet op je huid’!

Boek nu makkelijk en snel zelf in de On-line Agenda dit Kennismakingspakket! Per mail krijg je hiervan direct bevestiging (Onvindbaar? Check ook je spambox).

Sparkle 4 All bevindt zich tegenover de Zuiderkerk in Enkhuizen, parkeren kan 3 uur gratis nabij op het Boschplein.

Foto's van Sparkle 4 All

Sparkle 4 All image 1
Sparkle 4 All image 2
Sparkle 4 All image 3
Sparkle 4 All image 4
Sparkle 4 All image 5

Zoek een bedrijf in Enkhuizen:

Adres
Zuider Havendijk 91-A
1601 JB  Enkhuizen
Mobiel
06-16562775
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

2 Reviews


Adri Groot
10-05-2017

Review:
Veel salons bezocht maar dit was werkelijk de meest ontspannende behandeling tot nog toe! Ook mijn huid voelt weer als nieuw en voelt zijde zacht. Heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

Geef je beoordeling over Sparkle 4 All. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map