ENKHUIZEN - Op vrijdag 25 februari, gaan we bij Hertenkamp Enkhuizen van 13:30 – 15:00 uur een nestkast timmeren voor in je tuin!


Het voorjaar begint bijna en de vogels zijn opzoek naar een fijne nestplaats. Maar wist je dat ze nestkasten ook graag gebruiken om er te slapen en te schuilen bij slecht weer? Welke vogels komen er in een vogelhuisje? En waarom juist deze vogels? vanmiddag kom je er van alles te weten! Én je gaat zelf een vogelhuisje timmeren.

De bouwpakketten worden speciaal voor ons voorbereid door "De Specht Nestkasten" en kunnen volgens de bouwbeschrijving in elkaar worden getimmerd. Hang ze maar snel in de tuin, dan help je de vogels aan een warme en veilige nachtrust. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, kinderen onder 10 jaar komen met begeleiding.

Er zijn maar beperkt aantal bouwpakketten beschikbaar. Deelname € 15,00. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Geef je op:reservering@hertenkampenkhuizen.nl Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Kijk voor aanvullende informatie op www.hertenkampenkhuizen.nl