ENKHUIZEN - Op donderdag 31 december, de allerlaatste dag van het jaar 2020, gaan we bij Hertenkamp Enkhuizen van 10:30 – 12:00 uur een nestkast timmeren voor in je tuin! Het is nog geen voorjaar en de vogels zijn nog niet opzoek naar een fijn nestplaats. Maar wist je dat ze nestkasten ook graag gebruiken om er te slapen en te schuilen bij slecht weer? Welke vogels komen er in een vogelhuisje? En waarom juist deze vogels? Deze morgen kom je er van alles te weten!

De bouwpakketten worden speciaal voor ons voorbereid door "De Specht Nestkasten" en kunnen volgens de bouwbeschrijving in elkaar worden getimmerd. Hang ze maar snel in de tuin, dan help je de vogels aan een warme en veilige nachtrust. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, kinderen onder 9 jaar komen met begeleiding.

Kosten: € 12,50 per nestkast: Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Daarom is reserveren noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl. Voor bereikbaarheid kijk je op onze website: www.hertenkampenkhuizen.nl. Let op: neem je eigen hamer mee!