ENKHUIZEN - Welwonen viert met trots het 15-jarig jubileum van de Belmobiel. Het jubileum werd vrijdag 12 januari gevierd met een verrassingsdiner in de Bonte Veer. Tijdens deze gelegenheid werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Kemp, José en Anita werden verrast en deze keer zélf opgehaald met de Belmobiel om te vieren dat zij al 15 jaar vrijwilliger zijn bij de Belmobiel.


Eric Oud, Manager Bedrijfsvoering en Financiën bij Welwonen, sprak de vrijwilligers toe en gaf ze bloemen. Hij is blij met dit langlopende initiatief: "Het succes van De Belmobiel is er niet zonder de inzet van de vrijwilligers. Hun inzet draagt bij aan het welzijn van onze ouderen. Welwonen is trots op deze mijlpaal en blijft zich inzetten voor de mobiliteit en ondersteuning aan de ouderen in Enkhuizen".

Over Belmobiel

De Belmobiel brengt 60-plussers voor een klein bedrag naar elke gewenste bestemming in Enkhuizen en naar enkele adressen in Bovenkarspel. Een toegewijd team van vrijwilligers verleent deze speciale service. Zij maken het voor ouderen met een beperkte mobiliteit nog steeds mogelijk om te blijven genieten van uitstapjes.