ENKHUIZEN - 550 deelnemers en € 10.000,- voor het goede doel waren de mooie cijfers van de Westfriese Struuntocht in Enkhuizen.

Vrolijk fd was samen met Nh1816 Verzekeringen hoofdsponsor bij de primeur van de struuntocht. Bij de start van de 7 km lange wandeltocht achter het station maakte de organisatie de opbrengst bekend voor de Kinderkledingbank in Hoorn en Stede Broec en voor de Stichting Leergeld West-Friesland. Namens Nh1816 reikten we een cheque uit van € 1.000,- aan elk goed doel.

De wandeling slingerde door het sfeervolle oude centrum van Enkhuizen langs prachtige, vaak historische plekjes. Zo ging de tocht door de Zuiderkerk en de Westerkerk en konden de wandelaars de scheve stadsgevangenis (1612) bezoeken. Een kruidenbitter in de Dromedaris en je eigen broodje roosteren met de scouting waren aangename verrassingen. Het einde van de wandeltocht was bij stadsbrouwerij De Werf waar het nog lang gezellig bleef.

Met onze bijdrage aan de Westfriese Struuntocht willen we een stukje van onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Met kantoren in Andijk en Enkhuizen hebben wij veel relaties in West-Friesland en zijn we blij met de opbrengst voor de minder bedeelde gezinnen in onze regio. We deden met succes een beroep op de coöperatie Nh1816 voor een extra donatie. Nh1816 is een verzekeringsmaatschappij, heeft geen externe aandeelhouders en hoeft niet de hoogste winst na te streven. Een goed deel van het resultaat van de verzekeraar vloeit terug in de samenleving door de steun aan evenementen als de Westfriese Struuntocht.

Vrolijk fd en Nh1816 vinden elkaar in maatschappelijke betrokkenheid, maar zijn ook in hun dienstverlening een goede combinatie. Wij bieden samen een ruime dekking voor uw particuliere risico’s tegen een goede prijs. Maar ook voor uw hypotheek, zakelijke verzekeringen en bankzaken bent u bij Vrolijk fd aan het juiste adres.

Struunt u gerust eens bij ons binnen voor een ouderwetse kop koffie en een persoonlijk gesprek in onze vestiging in Andijk of Enkhuizen.