HOORN - Op zondagochtend 23 februari organiseert MAK Blokweer een sprankelend voorleesfeest voor peuters en kleuters. Samen beleven de kinderen het herkenbare verhaal van Kleine Beer mee. Daarna knutselen ze net als in het boek een stralend lichtje!

De kinderen beleven samen het verhaal van Kleine beer aan de hand van het prachtige prentenboek van Martin Waddell. Kleine Beer kan niet slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan en alle fonkelende sterren voor hem mee. De kinderen mogen hun lievelingsknuffel mee nemen naar dit heel herkenbare verhaal over bang zijn in het donker. Na het voorlezen knutselen ze net als Grote Beer een stralend lichtje om mee naar huis te nemen.

Deze activiteit voor is voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en vindt plaats op zondag 23 februari van 10:30 tot 11:30. Aanmelden kan telefonisch (0229-266344) of via email naar info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn € 3,50 per kind (deelname alleen onder begeleiding, ouders en verzorgers betalen niet).
Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl