ENKHUIZEN - Zaterdag 9 juli zijn de peuters en kleuters van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend VLINDER!


Tijdens een interactief verhaal komen de kinderen erachter hoe hun leven eruit zou zien als ze waren geboren als rups. We bekijken samen een mooi prentenboek vol natuurgetrouwe tekeningen. We zien het vlindereitje en de rups en leren waarom de rups zo veel moet eten. Daarna beleven we het vervellen en verpoppen. En dan... verschijnt er een prachtige vlinder uit de pop! Het is eigenlijk ongelofelijk!

Na het interactieve voorleesverhaal knutselen we zelf een hongerig rupsje op een blad. Bij mooi weer duiken we samen nog even de vlindertuin in. En natuurlijk krijgen alle kinderen ook een mooie vlinderkleurplaat mee naar huis!

De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) naar het Hertenkamp en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen in het bezoekerscentrum, de kinderboerderij en de heemtuin.

Wij beginnen om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname € 4,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Opgave is noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen.

Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd.

Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk op onze website:

www.hertenkampenkhuizen.nl

Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.