ENKHUIZEN - Zondag 4 november 2018 vindt er een speciale Brocante Fair Westerkerk Enkhuizen plaats. Veertig bijzondere brocanteurs uit het hele land komen naar Enkhuizen met bijzondere aanwinsten en een keur aan (verborgen) schatten. Velen zijn speciaal voor deze editie op zoek gegaan in het buitenland. Deze november editie staat in het teken van diverse stromingen Brocante. Zo zijn er standhouders aanwezig met romantisch en zacht, stoer en industrieel, Victoriaans, allerhande en ook religieus. Brocante gaat om wonen en leven: meubels, servies, oude paspoppen, korsetten, religieuze voorwerpen, kant, emaillen, kleding, hoedendozen, noem maar op. Alles voor het interieur en exterieur elk met een bijzonder verhaal en afkomst.


Enkhuizen leent zich uitstekend om te combineren met een heerlijke wandeling door het centrum van de binnenstad en voor de inwendige mens is er ook catering aanwezig. Parkeren is gratis. Advies is op de algemene parkeerplaatsen in het centrum (met blauwe kaart) te parkeren. Veelal op loopafstand van de Westerkerk bereikbaar.

De Brocante in de Kerk vindt elke 1e zondag van november plaats en is; intiem, uniek en bezoekwaardig van opzet.

De Westerkerk Enkhuizen ligt erg centraal in Noord Holland en is goed bereikbaar met de auto, trein en openbaar vervoer.

Locatie: Westerkerk – Westerstraat 138, 1601 AN Enkhuizen
Organisatie: Bon Brocante
Datum: zondag 5 november 2017 (elk jaar 1e zondag van november)
Entree: € 3,50 p.p., kinderen t/m 12 jaar gratis
Tijden: 10:30 tot 16:30
Website: www.brocantefairs.com
E-mail: info@bonbrocante.nl
Info: 06 – 29 39 31 00