ENKHUIZEN - Welwonen en Team Sportservice hebben in samenwerking met aanbieders van sport-, spel en cultuur een breed activiteitenaanbod samengesteld voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar. Vanaf woensdag 8 juli tot en met zaterdag 15 augustus zijn er 6 weken lang allerlei en veelal gratis activiteiten in Enkhuizen en Stede Broec.

Voor velen is de zomervakantie dit jaar anders vanwege het coronavirus. Een korte(re) vakantie in Nederland of misschien zelfs helemaal niet op vakantie. Daarom leek het Kim Schlee, jongerenwerker van Welwonen en Fleur de Wit, buurtsportcoach Enkhuizen (Team Sportservice) leuk om diverse activiteiten te organiseren voor kinderen en jongeren. Het zijn acht gratis activiteiten geworden, op verschillende dagen.

Daarnaast hebben Kim en Fleur uitgezocht wat er verder nog voor de jeugd te doen is in de zomervakantie. Hiervoor hebben ze samenwerking gezocht met de betreffende externe partijen. Alle activiteiten staan overzichtelijk weergegeven in een ‘vakantieplezier-rooster’ dat te vinden is op de websites van Welwonen en Team Sportservice en op hun sociale media kanalen.

Voor sommige activiteiten is een beperkt aantal deelnemersplekken beschikbaar, vol=vol. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met de aanbieder van de activiteit. Zie hiervoor het e-mailadres of telefoonnummer in het digitale overzicht.