ENKHUIZEN - Vier vrijwilligers ontvingen gisteren een vrijwilligersspeld. Ze hebben zich jarenlang met veel passie ingezet voor onze gemeente. Wethouder Dorus Luyckx reikte de spelden uit op het stadhuis.

Gemeente Enkhuizen heeft grote waardering voor haar vrijwilligers. Daarom ontvingen het echtpaar André en Marjan Stolk, Ina Kofman en Bep Mantel-Klein, die zich al jarenlang inzetten voor onze gemeente, de zilveren vrijwilligersspeld. Deze speld werd uitgereikt door wethouder Dorus Luyckx op 19 oktober 2021 in het stadhuis.

Deze vier vrijwilligers staan symbool voor alle andere vrijwilligers die zich actief en vanuit het hart inzetten voor onze gemeente. De vier vrijwilligers doen dit allemaal al meer dan 25 jaar. De energie en betrokkenheid die zij voor onze gemeenschap hebben, mogen wij niet voor lief nemen. Daarom heeft de gemeente hen in het zonnetje gezet door hen een zilveren vrijwilligersspeld te geven.

André en Marjan Stolk zetten zich al jaren in voor onze stad bij de Haringshoppers, buurtvereniging BEO, herdenking van de opstand en bevrijding van Enkhuizen. Mevrouw Ina Kofman organiseert al jaren koffievolleybal bij Madjoe en gym bij Herfstzon. Mevrouw Bep Mantel-Klein is actief bij Wilgaerden-Westerhof waar ze activiteiten organiseert zoals bingo en de broodmaaltijd. Ook is mevrouw Mantel-Klein actief bij korfbalclub DTS.

Wil jij ook vrijwilligerswerk doen en iets voor een ander betekenen? Laat het weten via info@vrijwilligerspunt.com ‘Doe es gewoon vrijwillig!’