ENKHUIZEN - De zomervakantie is bijna voorbij. Nog deze week kun je er verschillende speurtochten doen. Er liggen maar liefst 4 speurtochten voor jullie klaar! Speurtocht ‘vlinders in de Tuin’ - is leuk voor kinderen al vanaf 3 jaar. Voor kinderen vanaf 8 jaar wordt de speurtocht uitgebreid met een uitdagende ‘Kraak de Code-puzzel’.

Gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar kunnen de ‘GPS ontdekkingstocht’ doen. Dit is een leuke wandeling in en om het Wilhelminaplantsoen met behulp van een GPS-apparaat, waarbij je leuke weetjes over de omgeving ontdekt. En ten sloten grappige ‘Levend Kippenbord’ spel voor het hele gezin! Met de opzet van het bekende Ganzenbord is er een spelbord over het hele terrein en de natuurtuin uitgezet. Speel het spel, strijd tegen elkaar en ontdek onderweg kippenweetjes en onze prachtige natuurtuin. Uiteraard kun je ook nog lekker dieren kijken en knuffelen in de kinderboerderij, spelen in de natuurspeltuin en op het terras genieten van iets lekkers én het prachtige uitzicht over de hertenweide.

In de komende week kun je bij ons van 10:00 - 13:00 terecht. Heb je vragen of wil je reserveren? reservering@hertenkampenkhuizen.nl of 0228 321 310 Het adres is: Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.