ENKHUIZENOp woensdag 19 februari van 10:00 – 11:00 wordt in het bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen, een snuffelochtend georganiseerd speciaal voor allerjongsten van 3 – 7 jaar georganiseerd. Tijdens deze Snuffelochtend ontmoeten we Roodstaartje, een eigenwijs klein vogeltje dat in het najaar niet naar het zuiden vliegt. Als de winter komt, probeert ze overal eten te vinden, met behulp van haar dierenvriendjes. Zal het haar lukken? Na het verhaal knutselen we over Roodstaartje en haar avonturen. Natuurlijk nemen jullie deze knutselt en een prachtige kleurplaat mee naar huis. Misschien kunnen jullie thuis ook wel iets doen om de vogels in de winter te helpen...

De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Deze ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen en spelen in de kinderboerderij en de natuurtuin.

Wij beginnen om 10:00 uur, inloopkwartiertje om 09:45 uur. Deelname € 3,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen, of telefonisch: tel 0228-320310 . Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Je kunt niet voor de deur parkeren.