ENKHUIZEN - Op zaterdag 2 april zijn alle peuters en kleuters van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend BOOM!
In het prachtige voorleesboek 'De oude boom' maken we kennis met postbode Duif en haar dierenvrienden. Ze komen erachter dat hun boom zal worden omgehakt. Maar dat laten ze natuurlijk niet gebeuren! Ze werken samen aan een geweldig plan om hun boom te redden. Zal dat ze lukken?


We leven mee met dit spannende, interactieve verhaal en leren spelenderwijs de namen van veel vogels en andere dieren kennen. Daarna knutselen we onze eigen dierenboom, die natuurlijk mee naar huis mag. Tenslotte bekijken we diverse dieren uit het verhaal van heel dichtbij en krijgen alle kinderen nog een mooie kleurplaat mee naar huis.

De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) naar het Hertenkamp en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen in het bezoekerscentrum, de kinderboerderij en de heemtuin. Het terras is alweer open en je kunt natuurlijk aanschuiven.

Wij beginnen om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname € 4,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Opgave is noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk op onze website: www.hertenkampenkhuizen.nl