MEDEMBLIK - Donderdagavond 2 november, de dag van Allerzielen, staat bij het inloophuis Medemblik geheel in het teken van ‘Samen herdenken’.

Wederom hebben wij het á capella koor 'Anima Mea' bereid gevonden om een uitvoering te verzorgen. Iedereen is welkom, ongeacht geloof en overtuiging ‘Samen herdenken’ geeft immers steun. Het is inmiddels de derde keer dat het inloophuis dit verzorgt. De voorgaande keren kenmerkte zich door de eenheid, liefde, kracht en heel veel positieve reacties.

Het koor bestaat uit de vier gelijkgestemde zielen van Charles & Margreet Drijver en Jos & Wilma van Ophem. ANIMA - MEA betekent 'Mijn Ziel', en toepasselijker kan het bijna niet op deze dag. De zanggroep zal op een eigentijdse wijze en deels met eigen (lied)teksten invulling geven aan de herdenking. De Aanvang is om 19:30 uur met een gezamenlijk moment. Het zingen van het koor wordt afgewisseld met voordrachten, kaarsjes branden, beelden en muziek. De ruimte is beperkt, dus vooraf opgeven is wenselijk. info@inloophuismedemblik.nl of bel : 0610227488