ENKHUIZEN - Op woensdag 17 augustus zijn de peuters en kleuters van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend PLONS!In een grappig voorleesverhaal maken de kinderen kennis met Floortje, een varken op de boerderij. Zij heeft het in de zomer zo verschrikkelijk warm... Ze kijkt naar de eenden en ganzen die lekker in het water spetteren en wordt jaloers. Maar ja, varkens mogen niet in de vijver... toch?

In dit interactieve verhaal leven en spelen de kinderen lekker mee met varken Floortje en komen we samen tot een verfrissende ontdekking!

Als afsluiting maken we samen een varkentje in de vijver. Natuurlijk krijgen alle kinderen ook een mooie kleurplaat mee naar huis. Bij warm weer kunnen we misschien zelf ook even pootjebaden in de ondiepe vijver...De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Deze ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie. Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen en spelen in de kinderboerderij en de natuurtuin.

Inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname € 4,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders. Geef je op en Vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen.