ENKHUIZEN - Op zondag 7 april organiseren het Zuiderzeemuseum en de Drommedaris weer gezamenlijk de Open Trouwdag. Tijdens deze feestelijke middag stellen beide locaties zich open en geven zij alvast een impressie van hoe jouw trouwdag eruit zou kunnen zien op een van deze locaties.

De Drommedaris
Trouwen in de Drom: wat is er allemaal mogelijk in deze historische toren? Altijd al willen weten hoe het zou zijn om met je geliefden te dineren onder het unieke meloengewelf op de begane grond? Of is het jouw droom om ‘ja’ te zeggen in de bijzondere theaterzaal, met uitzicht over de haven van Enkhuizen? Kom langs om sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Het gehele gebouw staat tot jullie beschikking.
Kom alles te weten over huwelijksceremonies, recepties, diners en feestavonden in de Drom, en kom in contact met o.a. de volgende bedrijven en leveranciers op het gebied van bruidsmode, patisserie, fotografie en meer:
- Mary’s Bruidshuis
- Laurien Lub
- DJ Nick Wessels
- Specialty Cakes
De Drom is de gehele middag vrij toegankelijk. Liever een privéafspraak? Neem dan contact op met Emily Lintvelt via emily@drom.nl.

Het Zuiderzeemuseum
Breng ook een bezoek aan het Zuiderzeemuseum waar een tipje van de sluier wordt opgelicht over de vele mogelijkheden die het museum biedt voor een onvergetelijke trouwdag.
Voor elk moment van de trouwdag heeft het Zuiderzeemuseum een passende locatie en sfeer. Zeg ‘ja’ op een idyllisch plekje in het buitenmuseum op een mooie zomeravond of kies voor de intieme Wieringer kapel. Breng een toost uit op het huwelijk in een Oudhollands koffiehuis of gezellig bruin café en vier de liefde in één van de sfeervolle feestlocaties.
Je kunt deze middag ook kennis maken met onze partners die een mooie bijdrage aan jullie dag kunnen leveren, zoals:
- Marsha Steltenpool & Friends
- Micha & Diana’s patisserie
- DJ Peal Sound Support

- Wijn van Daan

- Plop up

- mobiele champagne bar

- White Weddings
- Styling (b.v. ceremonie buiten)
Een smaakvol diner mag zeker niet ontbreken op deze bijzondere dag. Het gezegde luidt niet voor niets “liefde gaat door de maag.” Neem alvast een voorproefje en schrijf je in voor het proefdiner. De chef-kok van het museum bereidt een heerlijk 3-gangen diner, waarbij uiteraard bijpassende wijnen worden geserveerd.

Praktische informatie
Datum: zondag 7 april 2019 Tijd: 14.00 – 17.00 uur (Optioneel proefdiner in het Zuiderzeemuseum om 17.00 uur) Locatie Zuiderzeemuseum: Wierdijk 12-22 te Enkhuizen (start Peperhuis, daarna buitenmuseum)
Locatie Drommedaris: Paktuinen 1 te Enkhuizen Kosten open middag: gratis Kosten proefdiner Zuiderzeemuseum: € 25,- per persoon incl. drankjes, aanmelden via sales@zuiderzeemuseum.nl