ENKHUIZEN - Doen waar je goed in bent, je thuis voelen en genieten van een mooie omgeving: dat vind je bij Dagbesteding Hertenkamp. Er is daar zoveel te doen! Hou je bijvoorbeeld van dieren? Dan is de Kinderboerderij een fijne plek om dieren te verzorgen. Ben je meer van het koken en bakken? Dan is de keuken van de Theetuin misschien wel helemaal jouw plek. En als je liever creatief bezig bent, is er de gezellige keukentafel waar je mooie dingen kunt maken.

Dagbesteding Hertenkamp Enkhuizen is er voor wie niet (meer) kan werken of naar school kan (leeftijd vanaf 18 jaar). Voor inwoners van Enkhuizen is het mogelijk om zonder indicatie of ingewikkelde administratie deel te nemen.
Benieuwd geworden? Op 1 juni is er Open Huis om kennis te maken met deze fijne plek. Je krijgt een rondleiding en kunt er al je vragen stellen. Van harte welkom!
Kun je niet op deze dag? Neem dan contact op, dan maken we een afspraak voor een ander moment. Dat kan via tel. (0228) 320 310 of email susanne@hertenkampenkhuizen.nl


Op een rijtje:

Wat: open huis

Wanneer: 1 juni 2024

Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Waar: Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen

www.hertenkampenkhuizen.nl