ENKHUIZEN - Wist je dat de kinderboerderij Hertenkamp Enkhuizen is ook een centrum voor dagbesteding? Op zaterdag 3 juni van 11:00 – 16:00 kun je langs komen om te kijken of het werken bij de kinderboerderij iets voor jou is!

Voor wie?
De dagbesteding is bedoeld voor iedereen met een zorgindicatie. Inwoners van de gemeente Enkhuizen kunnen rechtstreeks terecht (zonder indicatie)

Waarom dagbesteding bij het Hertenkamp Enkhuizen?
De kinderboerderij is de plek waar mensen, die het liefst buiten zijn, contact met dieren fijn vinden en zich nuttig willen maken, in hun element komen te staan. Je kunt meehelpen bij het voeren en socialiseren van de dieren, schoonmaken van de stallen, het onderhouden van het groen en reparatiewerkzaamheden. Zo zijn er deelnemers die juist met de dieren willen werken, heel technisch zijn, creatief zijn met houtbewerking of zelfs in de keuken en de bediening bij de Theetuin helpen.

Wij vinden het belangrijk, dat de deelnemer hier zichzelf mag zijn en het naar zijn/haar zin heeft. De sociale - en veiligheidsaspecten worden gewaarborgd.

Wie zijn wij?
Hertenkamp Enkhuizen is een professionele aanbieder. De dagbesteding voldoet aan de gestelde normen en kwaliteitszorg van ‘Landbouw & Zorg’. De begeleiders zijn gecertificeerde professionele medewerkers.

Kom langs op zaterdag 3 juni! We ontmoeten je graag tijdens de open dag en we laten je alles zien en voelen. Lukt je op die dag niet te komen, dan kun je contact met ons opnemen en/of gewoon even langs komen.

Contactpersoon: Susanne Knollenburg – Schep, Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. tel. 0228 320310