ENKHUIZEN - Met de treffende titel ‘Geduld wordt beloond’ hangt er bij Hertenkamp Enkhuizen een prachtige foto-expositie. De expositie bevat bijzondere natuurfoto’s, vervaardigd door twee bevriende fotografen: Conny Schotanus uit Medemblik en Ruud Schouten uit Bovenkarspel. Op zondag 11 september van 13:00 – 16:00 wordt er een open dag gehouden. “In elke foto schuilt een verhaal; de passie, de zoektocht, de plaats, het licht en het moment waarin de foto is gemaakt. Zoals elke fotograaf al weet; “elke foto vang je een enkel uniek ogenblik”.

Ruud en Conny geven hun enthousiasme voor natuurfotografie graag door aan anderen. Hun belangrijkste tips zijn daarbij: heb geduld, ga vaker op pad om dé foto te maken die je in gedachten hebt en denk niet te snel ‘beter wordt het niet’. Neem altijd en overal je camera mee naar toe, want je weet nooit wat je tegenkomt.

Op zondag 11 september van 13:00 – 16:00 geven Ruud en Conny een presentatie over hun werk. Graag nemen ze je mee naar het verhaal achter de foto’s. Zowel de persoonlijke beleving, de avonturen en soms ontberingen, als ook de technische instellingen van de camera. U bent van harte welkom!

Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk je op onze website: www.hertenkampenkhuizen.nl