ENKHUIZEN - Wist u dat er drie keer zoveel ingebroken wordt in de maanden november, december en januari als in de drie voorgaande maanden? Om inbraak tegen te gaan heeft Omring de gratis voorlichtingsavond Inbraakpreventie georganiseerd op 31 oktober in Enkhuizen.

Per jaar wordt er maar liefst 65.000 keer ingebroken. Dat zijn 178 inbraken per dag. De kans op een inbraak kan tot wel 95% af nemen als de juiste maatregelen worden getroffen.

Evert Jansen is ex-inbreker en neemt u tijdens de voorlichtingsavond Inbraakpreventie mee in de wereld van inbrekers. Daarnaast deelt hij tips en tricks om inbrekers buiten de deur te houden. “Pas als het mensen is overkomen, nemen ze maatregelen. Maar dan is het al te laat.”, aldus Evert Jansen.

Houd inbrekers buiten de deur
De voorlichtingsavond Inbraakpreventie vindt plaats op woensdag 31 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Omringlocatie Overvest in Enkhuizen. De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor iedereen. U kunt zich opgeven via www.omringpas.nl of bel 088 – 206 79 99. Deelname gaat op datum van aanmelding.