ENKHUIZEN - Met de treffende titel ‘Geduld wordt beloond’ is bij Hertenkamp Enkhuizen een nieuwe foto-expositie te aanschouwen. De expositie bevat bijzondere natuurfoto’s, vervaardigd door twee bevriende fotografen: Conny Schotanus uit Medemblik en Ruud Schouten uit Bovenkarspel. Ruud en Conny gaan graag samen op pad naar bijzondere fotolocaties, in binnen- en buitenland.

De fototentoonsetelling omvat een selctie verrasende natuurprotretten uit de Nederlandse natuur. Een zeehondje, vossen en vogels, maar ook macro-fotografie van insecten en zelfs echte abstracte kunstwerken die gewoon te vinden zijn in de natuur, als je weet waar je moet kjken.
Meerdere foto’s van de expositie zijn bekroond met gerenomeerde prijzen.

Ruud en Conny geven hun enthousiasme voor fotografie graag door aan anderen. Hun belangrijkste tips zijn daarbij: heb geduld, ga vaker op pad om dé foto te maken die je in gedachten hebt en denk niet te snel ‘beter wordt het niet’. Neem altijd en overal je camera mee naar toe, want je weet nooit wat je tegenkomt.

Deze zeer bijzondere foto’s zijn in de komende maanden kosteloos te bezichtigen in de expositieruimte van Bezoekerscentrum Hertenkamp Enkhuizen. Tijdens openingstijden is de expositie gratis toegankelijk.