ENKHUIZEN - Afgelopen weekend is de Nelson winkel in de Westerstraat 120A-122 in Enkhuizen heropend. De Nelson winkel is in een nieuw jasje gestoken, waardoor klanten nu nog beter hun favoriete schoenen kunnen shoppen.


Vertrouwd gezicht
In de winkelstraten van Enkhuizen is Nelson al 18 jaar een vertrouwd gezicht onder leiding van franchise houder Obe Muller. De winkel heeft inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd. “De verbouwingsperiode is goed verlopen en vol trots wil ik mijn vaste en nieuwe klanten de vernieuwde winkel laten zien”, aldus Obe Muller.

De vernieuwde Nelson winkel biedt volop mogelijkheden om de voorjaarscollectie overzichtelijk en inspirerend te presenteren. Met een vernieuwde kidscollectie, fashion merken waaronder Calvin Klein, Nike en Vans en populaire comfort merken zoals ECCO, Gabor en Ara heeft Nelson Enkhuizen voor ieder wat wils. Daarnaast mogen herenmerken Van Lier en Bugatti ook niet ontbreken aan de collectie.

10% openingskorting
Op zaterdag 14 en zondag 15 maart heeft Nelson Enkhuizen een speciale openingskorting voor zijn klanten. Iedere klant krijgt namelijk 10% korting op de hele collectie* en wordt getrakteerd op een lekker hapje en drankje! Klanten kunnen zelfs een lederen sleutelhanger laten maken met de ECCO embossing machine.

*Met uitzondering van acties en aanbiedingen.