ENKHUIZEN – Op woensdag 23 oktober van 10.15 – 11.00 uur: Gezellig samen zingen, dansen en muziek maken! Na afloop gaan we nog even in de tuin snuffelen op zoek naar de herfst in de natuur.

Het waait, de blaadjes dwarrelen in het rond. Een mooie tijd om in het bos te gaan kijken naar paddenstoelen of op zoek te gaan naar alle dieren die in de herfst tevoorschijn komen. Wil je ook spelenderwijs de wondere wereld van de muziek ontdekken samen met je (klein)zoon/(klein)dochter. Kom dan meedoen met de Herfst workshop Muziek op Schoot bij MEC de Witte Schuur!


Speciaal voor de allerjongsten, 3 – 6 jaar, organiseert MEC De Witte Schuur in samenwerking met Marieke Botman, ‘Muziekpraktijk de Zevensprong’ deze ochtend. Meld je snel aan want vol=vol.

Wij beginnen om 10.15 uur, inloopkwartiertje om 10.00. Let op: deelname € 2.50 p.p. ook voor (groot)ouders/begeleiders. Opgave: ofra@mec-dewitteschuur.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen, of telefonisch: tel 0228-320310 . Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Je kunt niet voor de deur parkeren. Kijk voor een parkeeradvies op de contactpagina van onze site www.mec-dewitteschuur.nl