ENKHUIZEN - De Musical Summer School 2024 nodigt ouders hartelijk uit om hun kinderen aan te melden voor de bijzondere jubileumeditie van dit jaar. Met tien jaar vol onvergetelijke herinneringen en plezier, bieden wij niet alleen een unieke ervaring maar ook de gelegenheid voor kinderen om nieuwe vrienden te maken en zich helemaal thuis te voelen.

EEN BRUG TUSSEN KINDEREN UIT ENKHUIZEN EN OMSTREKEN

Wat Theater Academie Enkhuizen en Musical Summer School onderscheidend maakt, is dat we al 10 jaar lang een positieve impact op de lokale gemeenschap. In cultureel centrum 'De Drom', brengen we kinderen uit verschillende steden, dorpen en scholen samen. Hier ontstaan niet alleen vriendschappen voor de zomer, maar ook vriendschappen voor het leven! Met verschillende achtergronden en ervaringen komen ze samen en beleven ze een onvergetelijke ervaring. Een ervaring die niet alleen vermaakt, maar ook blijvende herinneringen creëert.

THEATER ACADEMIE ENKHUIZEN

Wij bieden kinderen de unieke kans te stralen op het podium en niet alleen in de zomervakantie maar Theater Academie Enkhuizen biedt het hele jaar door musical lessen aan voor jong en oud.

We kijken terug op mooie verhalen van oud-deelnemers en oud-leerlingen die hun weg vonden naar andere producties en scholen. Kinderen die ooit bij ons begonnen schitteren nu in hoofdrollen en er zijn er zelfs een paar aangenomen bij verschillende musicalopleidingen. Het voelt als gisteren dat we begonnen en nu is er een bruisend aanbod voor de jeugd in Enkhuizen en omgeving.

Stuur ons dus gerust een mailtje als je meer informatie wilt over ons reguliere lesaanbod!

WAT MAAKT ONS UNIEK?

Wat de Musical Summer School 2024 werkelijk uniek maakt, is niet alleen het jubileum van tien jaar vol onvergetelijke herinneringen en plezier, maar ook onze inclusiviteit.Of je nu al deel uitmaakt van een andere dans- of musicalschool, onze deuren staan open voor iedereen. Met of zonder ervaring, bij ons voelt elk kind zich thuis!

Onder bezielende leiding van twee ervaren vakdocenten, die hun sporen de afgelopen jaren hebben verdiend in de musicalwereld, bieden we de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en je artistieke talenten te ontwikkelen. Elk kind vindt hier een vertrouwde omgeving en kan profiteren van de unieke expertise van onze docenten!

ZOMERVAKANTIE AVONTUUR: "DE VERLOREN BINKA RUÏNE"

Bereid je voor op een avontuurlijke reis met "De Verloren Binka Ruïne," waar een schooluitje van 'de Klierenklakers' een onverwachte wending neemt. Onder leiding van Juf Angelika en Meester Willem ontvouwt zich een spannend verhaal vol vreemde geluiden, schaduwen en onverklaarbare gebeurtenissen. Een betoverende wereld wacht, waar een verdeelde Binka volk strijdt om natuurlijke hulpbronnen. Een educatief avontuur dat niet alleen vermaakt maar ook belangrijke waarden zoals samenwerking en respect voor de natuur bijbrengt. Durf jij de uitdaging aan?

VROEGBOEKKORTING VOOR SLIMME OUDERS

Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen - dat is waar de Musical Summer School 2024 voor staat. De prijs is niet het enige waarom ouders hun kinderen zouden willen aanmelden voor deze jubileumeditie. Bij ons draait het niet alleen om het feit dat we de goedkoopste zijn, maar vooral om het plezier dat kinderen beleven. Wij laten elk kind stralen en maken dit al 10 jaar mogelijk. Als pioniers in het vak waren wij een van de eersten die een musical zomerkamp organiseerde , later gevolgd door velen. Een decennium later doen we het nog steeds met evenveel passie.

Naast alle avonturen bieden wij ook een speciale vroegboekkorting aan. Wie zich vóór 1 mei aanmeldt, krijgt €10,- korting. Je krijgt 4 dagen les van 2 professionele docenten, een op maat gemaakt script, tussendoortjes, frietjes op de laatste dag, een Musical Summer School T-shirt (t.w.v. €15,-), en een certificaat van deelname. En natuurlijk schitter je in een glansrol tijdens de eindvoorstelling in prachtige kostuums!

Een slimme zet om uw kind snel aan te melden voor deze unieke ervaring! Wacht niet te lang en boek nu jouw plekje! Ervaring leert ons dat het snel vol zit.

DATA EN LOCATIE - ZOMERVAKANTIE

De Musical Summer School 2024 vindt plaats in de zomervakantie. Alle activiteiten vinden plaats bij Theater Academie Enkhuizen in 'De Drom' Hier zijn de data:

WEEK 1: 22 t/m 25 juli

WEEK 2: 19 t/m 22 augustus

AANMELDEN EN BELEEF DIT UNIEKE AVONTUUR

Ouders die hun kinderen willen aanmelden voor deze bijzondere jubileumeditie kunnen dat nu doen. Voor meer informatie en aanmeldingen, mail naar: Info@theateracademieEnkhuizen.nl

De Musical Summer School 2024 - 10 Jaar van Vriendschap, Creativiteit en Succes!