ENKHUIZEN - Als gevolg van de versoepeling van de voorwaarden in het protocol van de Museumvereniging kan het interactieve Museum Sow to Grow weer meerdere dagen van de week open zijn. Vanaf nu is het museum van woensdag t/m zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Vooraf reserveren is niet meer nodig, maar het registreren wordt wel op prijs gesteld i.v.m. eventueel contactonderzoek door de GGD.
Wij geven de voorkeur aan betaling met pin of telefoon, maar als het echt niet anders kan dan mag contante betaling ook.

Zie voor verdere aanwijzingen de informatie in het museum.
Het Museum Sow to Grow geeft waardevolle informatie over plantenveredeling en de rol die de veredeling speelt in de wereldvoedselvoorziening en het welzijn van de mensheid.

Maar er is meer. Regelmatig vinden er in het museum exposities plaats. De in maart door het coronavirus afgedwongen sluiting van het museum maakte ook een einde aan de toen recent geopende expositie ‘Sow to Grow in Kunst’.

Tot het grote genoegen kunnen ze u meedelen dat de expositie weer is opgebouwd.
‘Sow to Grow in Kunst’ is een creatieve ontmoeting tussen veredelaar en kunstenaar met als kenmerk een mix van regionale professionele en amateur kunstenaars met als overkoepelend thema bloemen, groenten en fruit.
Door deze mix van kunst is het een zeer boeiende expositie geworden, die een bezoek meer dan waard is.

Bezitters van de Museumkaart hebben op vertoon van hun kaart gratis toegang.