BLOKKER - MAKS’ Biomarkt is een kleinschalige, maandelijkse (streek)markt met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers. Op zondag 27 oktober van 10:00 tot 16:00 vindt de editie van deze maand plaats, bij uitstek een mooie gelegenheid om kennis te maken met en te genieten van al het (h)eerlijks dat de streek in het najaar te bieden heeft.


Het vaste aanbod op MAKS’ Biomarkt bestaat uit groente en fruit van ProeVkantoor, kaas van Rico’s Biokazen, olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, broden en broodjes van Bakkerij Raat, en alles voor gezonde energie van Life Energy. De invulling van de wisselkramen wordt in de aanloop naar de markt bekend gemaakt via de website en Facebookpagina van MAK Blokweer.

Voorafgaand aan MAKS’ Biomarkt verzorgt Bamboeyoga in het naastgelegen bezoekerscentrum een yogales voor volwassenen, met wijds uitzicht over het omringende natuurpark Blokweer. Meer informatie over deze les is te vinden op bamboeyoga.nl.

De markt vindt deze maand in verband met weersverwachting grotendeels binnen plaats, op de benedenverdieping van bezoekerscentrum de Molshoop.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: 0229 266344 of info@mak-blokweer.nl.

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl