ENKHUIZEN - Maak gebruik van de vroegboekingprijs en boek voor 16 mei! Van 16 t/m 19 augustus wordt er in Hertenkamp Enkhuizen een zomerkamp georganiseerd door MAD Science. Het zomerprogramma is vooral leuk voor kinderen van 7 – 11 jaar oud. Het thema "Steengoed" belooft elke dag weer nieuwe ontdekkingen en uitvindingen. MAD Science organiseert al jaren zeer succesvolle zomerkampen en komt deze zomer voor het eerst met een te gek wetenschapsprogramma bij Hertenkamp Enkhuizen. Kinderen kunnen zo tijdens de zomervakantie volop creatief en kritisch denken, problemen oplossen en natuurlijk vooral veel plezier maken met allerlei spannende en uitdagende proefjes en experimenten.

Zomerkamp Steengoed van Mad Science Noord-Holland duikt iedere dag in een nieuwe wereld. Het programma is nog volop in ontwikkeling, maar bouwen zal het centrale thema zijn.

Vroegboekingactie: maak gebruik van de vroegboekingprijs en boek voor 16 mei!
De normale prijs is € 195 euro, maar als je voor 16 mei boekt, betaal je slechts € 165 euro.

NB: het kamp kan natuurlijk alleen doorgaan als dat mag volgens de dan geldende Corona maatregelen. Je krijgt hier uiterlijk 2 weken van te voren bericht over.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar: https://nederland.madscience.org/zomerkamp.aspx