ENKHUIZEN - Veel in het leven draait om geld. Of je er nu te veel of te weinig van hebt. Geld bepaalt ook hoe je in het leven staat. Over dit soort vragen gaat het op woensdag 12 juni a.s. in het Levenscafé. Spreker is Andijker Harry Nieuwenhuizen, die al zijn hele leven in de financiële wereld werkt. De avond in de Drombar in Enkhuizen begint om 20.00 uur en is vrij toegankelijk.

Nederlanders staan bekend om hun zuinigheid. Waar of niet waar? Wat wel klopt is dat wij 13e staan op de wereldranglijst van rijkste landen. De vraag is dan hoe het kan dat tegelijkertijd het totale spaarsaldo én het percentage mensen dat moeite heeft met rondkomen groeit. Op zulke vragen heeft Andijker Harry Nieuwenhuizen een prikkelend antwoord tijdens de nieuwe editie van het Levenscafé. Hij gaat onder andere in op wat betekent dat voor kansen(on)gelijkheid van kinderen en hoe inspirerend initiatieven kunnen zijn van mensen die daar iets aan willen doen.

Het Levenscafé is een plek om in een ontspannen kroegsfeer na te denken over vragen die mensen bezighouden. Vaak inspireert een spreker de bezoekers waarna er ruimte is voor napraten in de sfeervolle Drombar. Tijdens eerdere avonden ging het onder andere over verslaving, daKng, ongeluk en de goede of slechte aard van mensen.

De toegang is vrij en het eerste kopje koffie of thee krijgen bezoekers op rekening van de organisaKe. Het Levenscafé vindt elke tweede woensdag van de maand plaats en de deuren van De Drombar, Paktuin 1 in Enkhuizen, gaan om 19.30 uur open waarna de quiz om 20.00 uur start.

Levenscafe.nl