ENKHUIZEN - Op kerstavond is iedereen uitgenodigd om het kerstverhaal samen te beleven. De kinderboerderij is getooid met kerstlichtjes, Jozef en Maria wiegen het pasgeboren kindje en de dieren liggen rustig op hun schone strobed te herkauwen. De klanken van kerstmuziek galmen over het terrein. Ook de Wijzen uit het Oosten zijn aanwezig. Net als de herders. Zij zitten bij het kampvuur en worden verrast door een engel die de geboorte van een koning aankondigt. Binnen in de zaal vertelt dominee Hetty op beeldende en levendige wijze het kerstverhaal.

Dit wil je natuurlijk niet missen! Kom op zondag 24 december tussen 17:00 en 18:30 uur naar het Hertenkamp en ervaar het kerstverhaal zoals nog nooit is verteld. Kom samen, luister naar het oeroude en toch ook zo actuele kerstverhaal, zing de bekende kerstliederen mee of luister naar het jeugdorkest van Dindua. Kortom: geniet van deze kerstviering.

Iedereen is welkom, maar deze kerstavond is vooral leuk voor de kinderen. Het programma is doorlopend en je hoeft je niet aan te melden. Het is donker in het plantsoen. De paden vanaf de Prins Bernhardlaan en de Visserstraat worden met waxinelichtjes verlicht, maar je kunt het beste ook een zaklampje meenemen.

Het adres is Hertenkamp Enkhuizen, Wilhelminaplantsoen2 te Enkhuizen www.hertenkampenkhuizen.nl. Let op! Je kunt de auto niet voor de poort parkeren.

De kerststal is een gezamenlijk initiatief van het Hertenkamp en de Zuiderkerk. Contactpersoon dominee Hetty Boersma

06-27512341