NOORD HOLLAND NOORD - Voor vrouwen die een mogelijkheid zoeken om stappen te zetten in de richting van de arbeidsmarkt , zelfontwikkeling en financiële zelfstandigheid organiseert RPA Noord Holland Noord (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN) ‘Kracht on Tour’.

Kracht on Tour maakt vrouwen bewust van hun talenten en het belang van economische zelfstandigheid. Ook maakt Kracht on Tour afspraken met organisaties over het bieden van (leer)werkplekken, coaching of training, of over een betere aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt voor herintreders. In oktober en november zijn er meerdere bijeenkomsten en inspirerende workshops gepland: in Hoorn, Alkmaar en Schagen. Voor meer informatie, een overzicht van de workshops en aanmelden is er de website Kracht on Tour.

RPA NHN organiseert voor het derde jaar bijeenkomsten in de regio. RPA NHN is een samenwerkingsverband van 18 gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers en werknemers, voor een werkende arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord. RPA NHN creëert kansen zodat iedereen die kan werken, gaat werken. Want werk zorgt voor economische zelfstandigheid, draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde en levert een bijdrage aan een sterke, regionale economie.