ENKHUIZEN - De One Day Outlet komt er weer aan! Een dag lang waanzinnig leuke kortingsacties en extra gezelligheid in de binnenstad van Enkhuizen.


Eerdere edities van One Day Outlet Enkhuizen waren een groot succes. Lokale winkeliers hebben daarom ook dit jaar hun krachten weer gebundeld. Dat betekent dat je op zaterdag 25 februari weer volop kunt genieten van mooie acties en scherpe aanbiedingen. De teller staat nu op vijftien deelnemende winkels, maar naar verwachting worden dit er nog meer.

Winactie
Wat deze dag nóg leuker maakt, is de spectaculaire winactie: shop tijdens de One Day Outlet bij de deelnemende winkels en lever je bon in bij de kassa. Je maakt dan kans op honderd euro shoptegoed. Onder de winkelende klanten wordt een keer honderd, tweemaal vijftig en vier keer vijfentwintig euro shoptegoed verloot. De winnaars worden meteen al in week 9 bekend gemaakt.

Winkels die meedoen aan deze actie: Lingerie Marijke Enkhuizen, La Vie en Rose Damesmode, Beauty Salon Divera, Zusje van Tierlantijn, MadameLiz, Shoeby Enkhuizen, Time4You Enkhuizen, Het Coffy-Huys, Dé Slijterij van Enkhuizen, Fifth Avenue, West29, G&W De Vergulde Vijzel, Label Noord, Groot 2.0 en Meiden van De Wit Kids & Conceptstore. Volg de deelnemende winkels op hun socials om op de hoogte te blijven van alle speciale acties en aanbiedingen rond de One Day Outlet.

Extra pluspunt
Het belooft zaterdag 25 februari een gunstige shopdag te worden in Enkhuizen. Wees er op tijd bij en doe vooral ook mee met de winactie! Bijkomend pluspunt: door je inkopen zoveel mogelijk lokaal te doen, houden we een levendige binnenstad met mooie winkels en leuke horeca. Wel zo gezellig!

Meer info www.visitenkhuizen.nl