ENKHUIZEN - Op zaterdag 14 mei a.s. van 11.00 – 17.00 uur is de 15de Hobby & Kunstroute in de Boerenhoek in Enkhuizen. Dit evenement vindt plaats in de karakteristieke Boerenhoek van Enkhuizen en wordt deze voor de 15de keer georganiseerd.

Het idee achter de Hobby & Kunstroute is, dat één keer per jaar een aantal bewoners in de Boerenhoek hun tuin openstellen voor publiek en geven hobbyisten / kunstenaars de gelegenheid in hun tuin te exposeren in een gezellige, ongedwongen sfeer. Dit vindt in de veelal ‘verborgen’ tuinen van dit prachtig stukje beschermd stadsgezicht plaats. Traditioneel wordt de dag opgeluisterd door muzikanten.

Meer info en foto’s van voorgaande jaren over de Hobby & Kunstroute is te vinden op: www.hobbyenkunstroute.nl; hier staat ook het programma op 14 mei vermeld (de deelnemerslijst en het programma voor 2022 komt eerdaags op de site van H&Kroute).

Programmaboekjes van deze Hobby & Kunstroute 2022 zijn verkrijgbaar bij de deelnemende tuinen.
De locatie van de deelnemende tuinen is te herkennen aan de vlag van de Hobby & Kunstroute.
Kom gezellig langs bij de Hobby& Kunstroute op 14 mei in de Boerenhoek in Enkhuizen!!
Langs de route en ook in diverse tuinen is er live muziek!

Door te klikken op deze link is te zien welke deelnemers in welke tuin/ op welk adres staan: http://www.hobbyenkunstroute.nl/deelnemers/

Inlichtingen bij Yvon Haakman (secretaris) via: contact@hobbyenkunstroute.nl

Bij slecht weer wordt dit evenement verplaatst naar zaterdag 28 mei.