ENKHUIZEN - Bereid je voor op een onvergetelijke reis door de ruimte tijdens de negende editie van de Musical Summer School, georganiseerd door Theater Academie Enkhuizen. Dit jaar staat het evenement in het teken van het betoverende thema "Mystery in Space!" waarbij kinderen de kans krijgen om hun talenten te laten stralen en een intergalactisch avontuur te beleven.

In ‘Mystery in Space!’ stappen de jonge artiesten in de schoenen van ruimtedetectives die een mysterieuze planeet bezoeken. Maar wat ze daar tegenkomen, tart alle verbeelding! Aliens met kleurrijke tentakels, glinsterende ogen en buitenaardse dansmoves zullen hen verwelkomen in een betoverende wereld vol vreemde wezens en intrigerende wezens. De kinderen zullen niet alleen sketches uitvoeren, adembenemende liedjes zingen en energieke dansroutines opvoeren, maar ook hun acteertalent gebruiken om de aliens tot leven te brengen en het publiek te betoveren.

"Met 'Mystery in Space!' creëren we een intergalactische ervaring die de zwaartekracht tart en de verbeelding stimuleert", zegt Menno Leemhuis, de artistiek leider van Theater Academie Enkhuizen. "We proberen ook het beste uit ieder kind te halen, zo kwam het idee voor de voorstelling ook vanuit verschillende leerlingen. Sil wou graag “een echte ‘whodunit’ ” (een detective) en Vàjen wou “iets met aliens” . Het is u vraagt wij draaien” grapt Menno. ‘Het wordt een kosmisch avontuur vol verwondering en spektakel."

De kinderen worden uitgedaagd om hun creativiteit en podiumkunsten naar nieuwe hoogten te brengen. Onder leiding van ervaren professionals uit de entertainmentindustrie zullen ze zich onderdompelen in inspirerende workshops en trainingen. Ze zullen nieuwe vaardigheden ontdekken, grenzen verleggen en zelfvertrouwen opbouwen terwijl ze zich voorbereiden op het stralende middelpunt van de eindvoorstelling.

De repetities en de eindvoorstelling vinden plaats in het adembenemende theater van cultureel centrum 'De Drom' in Enkhuizen. Deze state-of-the-art locatie biedt een ideale setting waarin de jonge sterren kunnen schitteren op het podium en het publiek kunnen betoveren met hun talenten.

Naast een podium voor artistieke groei is de Musical Summer School ook een bron van onvergetelijke vriendschappen. Tijdens deze buitenaardse reis zullen ze niet alleen hun talenten ontwikkelen, maar ook nieuwe vriendschappen sluiten en samenwerken in een hechte gemeenschap van gelijkgestemde zielen. Dit is dé kans voor jonge sterren om hun passie voor theater te ontdekken en een onvergetelijke zomer vol magie te beleven."

De inschrijvingen zijn nu geopend en er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Ouders worden aangemoedigd om hun kinderen snel aan te melden om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie en om je aan te melden, stuur een mail naar info@theateracademieEnkhuizen.nl. Wees klaar voor een intergalactisch avontuur tijdens de negende editie van de Musical Summer School: "Mystery in Space!".