ENKHUIZEN - Op zaterdag 18 juni zijn de peuters en kleuters van harte uitgenodigd voor de Snuffelochtend KIKKER! In een interactief voorleesverhaal komen de kinderen er op een speelse manier achter dat een kikker niet geboren wordt als kant-en-klare kikker. Ze luisteren en kijken naar het verhaal van Moeder Kikker, die voor het eerst kindjes krijgt. Samen met haar doorlopen ze alle stappen van de cyclus.

Ook komen de kinderen veel te weten over het leven van een kikker. Er staat een prachtig voorleesboek met levensechte tekeningen centraal, aangevuld met foto's. Na dit bijzondere verhaal maken we als verwerking een passende kikkerknutsel, waar we nog een tijdje mee rond kunnen springen. Wie doet er mee aan de springwedstrijd? Natuurlijk krijgen alle kinderen ook een mooie kleurplaat mee naar huis! De Snuffelochtenden zijn kleinschalige vertelvoorstellingen, gevolgd door een knutsel- of buitenactiviteit, speciaal voor de allerjongsten. Hertenkamp Enkhuizen organiseert deze ochtenden in samenwerking met Rita Hooijmans van LEV! Educatie.

Peuters en kleuters komen gezellig samen met hun ouders/begeleider(s) naar het Hertenkamp en kunnen na afloop nog even lekker rondsnuffelen in het bezoekerscentrum, de kinderboerderij en de heemtuin. Wij beginnen om 10:30 uur, inloopkwartiertje om 10:15 uur. Deelname € 4,- p.p. Let op: ook voor (groot)ouders/begeleiders.

Opgave is noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor parkeeradvies kijk op onze website: www.hertenkampenkhuizen.nl

Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.