ENKHUIZEN - Woensdag 21 juli is er van 10.30 tot ongeveer 12:00 speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar een workshop fotograferen van dieren op de kinderboerderij. Dieren zijn heel leuk om te fotograferen, maar zeker niet makkelijk! Hoe lief zijn de dieren van de kinderenboerderij? Zij komen op je af of gaan gewoon hun eigen gang. In deze workshop leer je, als een echte fotograaf naar het dier te kijken.

Hoe ga ik dit dier fotograferen? Van boven af of ga ik juist heel laag met de camera. Misschien is het leuker om alleen van de kop een foto te nemen? Van deze kant of de andere kant, afhankelijk natuurlijk van de zonnestand. Na het fotograferen gaan we de mooiste foto's bekijken. Goed om te weten: het handigste is met je mobiele telefoon te fotograferen – maar een fototoestel is ook prima! Belangrijk: neem je usb kabel mee!

Deze workshop is vooral geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 – 14 en kost € 7,50. Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden want vol=vol. Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd.

Geef je op:reservering@hertenkampenkhuizen.nl Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Aanvullende informatie op: www.hertenkampenkhuizen.nl