ENKHUIZEN - Op woensdag 14 december van 10 tot 12 uur organiseert Inloophuis Pisa een kerstworkshop in “Huis van de Buurt, IJsselzand” aan de Anjerstraat 1 in Enkhuizen. Iedereen uit Enkhuizen of omgeving die te maken heeft met kanker, direct of indirect, is van harte welkom. Er is genoeg plaats voor iedereen.


De decembermaand is traditioneel een zware maand voor mensen met kanker, en hun naasten en nabestaanden. Daarom organiseert Inloophuis Pisa een workshop waarin de deelnemers met elkaar een mooi kerststuk gaan maken om de kerstdagen op te fleuren. Iedereen kan zijn creativiteit daarbij de vrije loop laten. We zorgen voor voldoende en mooie materialen. De workshop wordt begeleid door Jolande Knip uit Enkhuizen met hulp van twee medewerkers van Pisa.

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk 12 december aan met een mail naar administratie@inloophuispisa.nl . De kosten bedragen € 7.50 en dat is inclusief materiaal, koffie en iets lekkers.

Over Pisa

Inloophuizen richten zich op kwaliteit van leven van mensen geraakt door kanker. Het inloophuis is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Inloophuis PISA is een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.

Jaarlijks maken vele bezoekers uit Westfriesland gebruik van de mogelijkheid om binnen te lopen bij of deel te nemen aan de activiteiten van Inloophuis PISA. Pisa draait grotendeels op vrijwilligers en is voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en giften. Inloophuis Pisa is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn.