ENKHUIZEN - Op 14 oktober speelt kinderpopster Dirk Scheele tweemaal zijn muzikale familievoorstelling Huis-, tuin- en keukenavonturen (2+) in Het Postkantoor in Bovenkarspel. Dirk Scheele, bekend van zijn mateloos populaire YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows, brengt hiermee de theaterversie van zijn YouTube-hit op de planken.


Huis-, tuin- en keukenavonturen
Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Dirk Scheele
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is met ruim 1,5 miljoen views per maand heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. In de zomer van 2018 was Dirk te zien op het witte doek met zijn eerste bioscoopfilm Op stap met Dirk Scheele. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Praktische informatie
Datum: 14 oktoberTijd: 11:00 en 14:30
Theater: Het Postkantoor
Tickets: www.hetpostkantoor.nl