STEDE BROEC - Historische Vereniging Oud Stede Broec organiseert op tweede Pinksterdag weer haar jaarlijkse fototentoonstelling. Dit keer gaat het om een selectie ‘schoolfoto’s’. Iedereen die op school heeft gezeten (iedereen dus), is ooit door de schoolfotograaf op de foto gezet. Voor deze expositie heeft de vereniging ruim 160 foto’s van deze klassenfoto’s verzameld.

Klassenfoto’s en foto’s van reünies van na 1950

Samen vertellen ze het verhaal van honderden leerlingen uit verschillende jaren van alle bekende scholen uit Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek.

In het verleden werd al eens een expositie gehouden met foto’s van voor 1950. Daarom zal de nadruk dit jaar liggen op klassenfoto’s en foto’s van reünies van na 1950.

Let op: In tegenstelling tot voorgaande jaren toen de expositie werd gehouden in het gemeentehuis, vindt deze dit jaar plaats in Het Postkantoor.

Gedurende de expositie zijn vertegenwoordigers van Oud Stede Broec aanwezig om informatie te geven. Bij hen kunt u ook terecht voor een afdruk van een foto. Wie tijdens deze dag lid wordt (slechts € 20,00), krijgt het Jaarboek 2017 meteen mee.