ENKHUIZEN - Op dinsdag 29 december van 10.30 – 12.00 uur organiseert Hertenkamp Enkhuizen de workshop 'high tea voor vogels'. Het is winter en de vogels buiten kunnen wel wat extra voedsel gebruiken. We gaan vetbollen in een beker maken om buiten in je tuin te hangen. En weet je wie de gasten zijn die op deze lekkernij afkomen? Vanmiddag kun je er alvast kennis mee maken. Met beeld en geluid maken we kennis met de vogels die in (bijna) elke tuin kunnen voorkomen. Hoe kunnen we ze snel herkennen en hoe kunnen we onze tuin nog aantrekkelijker maken voor de vogels. Dit is zeker in de wintertijd nodig en heel leuk en gezellig in de tuin. Tenslotte gaan we met verrekijkers de vogels rond het Hertenkamp spotten.

Voor kinderen van 6-12 jaar. Kinderen onder 9 jaar komen met begeleiding.Kosten: € 7.50 per kind. Je kunt je eigen beker (met oortje) meenemen.

Vanwege de coronamaatregelen is er een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Daarom is reserveren noodzakelijk: reservering@hertenkampenkhuizen.nl. Voor bereikbaarheid kijk je op onze website: www.hertenkampenkhuizen.nl