ENKHUIZEN - Met genoegen delen wij u mee dat de bedrijfsvoering van Uitvaartverzorging de Jonge in de toekomst in handen komt van Klaas Kooiman. Door een generatie over te slaan blijft het bedrijf in de familie en kunnen zij de service en kwaliteit bieden die u van hen gewend bent.

Sinds 1 januari 2017 is het bedrijf een firma geworden. In de achterliggende tijd is er van alles in het werk gezet om een overname te kunnen realiseren. Er is in de bedrijfsuitvoering weinig veranderd, alleen de inzetbaarheid tussen oma en kleinzoon is veranderd. Daar waar voorheen oma de uitvaart leidde en ik chauffeur was is dat nu veranderd naar mijn persoon als uitvaartleider en oma achter het stuur aldus Klaas.

Sinds 1980 verzorgd Uitvaartverzorging de Jonge uitvaarten in West - Friesland. Door de jaren heen is er een flinke dosis ervaring binnen het bedrijf. De komende jaren blijft Wallize werkzaam binnen het bedrijf waardoor al de ervaringen ook overgedragen worden.

Toekomst visie

Het is belangrijk om de toekomst goed in de gaten te houden, de ontwikkelingen in de branche gaan erg snel. En waar de uitvaartleiders het ene moment planners zijn en het andere moment sociaal medewerkers is het belangrijk dit goed uit te kunnen voeren ook al lopen de wensen onderling bij families steeds meer uiteen. Het is belangrijk om kennis te hebben van regelgeving omdat er steeds meer opties komen die wel binnen de wet moeten blijven.

Kijk hier voor meer informatie op onze website.