ENKHUIZEN - Op zondag 18 juni van 13:00 – 16:00 uur vieren we feest bij Hertenkamp Enkhuizen. Dit willen we met jou vieren.

Dit jaar bestaat de stichting Natuur en Milieu Educatie Enkhuizen e.o. 25 jaar. De stichting werd onder de naam MEC ‘De Witte Schuur’ bekend. Na 20 jaar en flink opschalen is de stichting een paar jaar geleden uitgebreid en omgedoopt tot ‘Hertenkamp Enkhuizen’. Momenteel valt het hele bezoekerscentrum inclusief natuurtuin, theetuin, dagbesteding, kinderboerderij én de Scholtuinen onder het beheer van de stichting. Op een unieke locatie aan de rand van de stad Enkhuizen en het IJsselmeer, midden in het Wilhelminaplantsoen, ligt deze groene parel van Enkhuizen. Een oase voor jong en oud. En als we een jubileum vieren mogen ook de schooltuinen niet ontbreken. Elk jaar is het een feest als de leerlingen van Enkhuizen aan de slag gaan in hun eigen schooltuin, dit jaar gebeurt dit alweer 45 jaar (bijna) onafgebroken. Kortom tijd voor feest!

Je bent vanaf 13:00 uur van harte welkom om met ons mee te feesten bij Hertenkamp Enkhuizen. Bij een feest hoort een cadeau, in dit geval een kunstwerk. Met dank aan lokale fondsen wordt dit om 13:30 officiële onthuld waarna onder het genoot van hapje en drankje je op ongedwongen speelse manier een kijkje achter- en voor de schermen kunt krijgen. Vanaf 14:00 opent ook het Schooltuinen-complex het hek om je te verwelkomen en uitleg te geven. De schooltuinen ligt aan de Nelson Mandela dreef hoek het (fietspad)Wethouder Jan Visserpad.

Dit jaar viert de Stichting natuur en milieu educatief centrum Enkhuizen e.o. haar 25 jubileumjaar en de schooltuin het 45e groeiseizoen. Dat willen graag met jou vieren. Aanvang 13:00 tot ca. 16:00 uur bij Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. www.hertenkampenkhuizen.nl.