Enkhuizen - In de herfstvakantie, van 22 tot en met 25 oktober, is er van alles te doen in MEC De Witte Schuur! Leuke activiteiten om te onthaasten voor het hele gezin en natuurlijk ook voor opa’s en oma’s met de kleinkinderen.


We beginnen op maandag met een avonturentocht met Lila en Loet. Ze gaan op ontdekking in de natuurtuin waar Egeltje Prik op 8 plekken in de natuurtuin van alles beleefd. Lila en Loet gaan met de kinderen mee op avontuur en doen onderweg een liedje en een dansje. We beginnen om 13.30 uur tot ongeveer 15.00 Het is voor kinderen van 4-8 jaar. De kinderen komen met begeleiding.

Op dinsdag de altijd succesvolle workshop “Pompoenen” . Er liggen 20 pompoenen te wachten om uitgehold en uitgesneden te worden tot de meest enge of lieve pompoengezichten. Met een beetje geluk blijft de pompoen goed tot Halloween op dinsdag 31 oktober.

Op donderdag is er de workshop “Herfststuk maken “voor iedereen vanaf 8 jaar. Laat je verrassen door de materialen die aanwezig zijn en creëer een mooi herfststuk. Alle activiteiten beginnen om 13.30

Kijk op onze site naar alle informatie en geef je snel op! www.mec-dewitteschuur.nl Mec de Witte Schuur, Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen. tel 0228 320310