ENKHUIZEN - Op zaterdag 1 oktober vindt op het pleintje voor de VVV de feestelijke uitreiking van het nieuwe Enkhuizen Boeit magazine plaats. Om 11.00 uur is de onthulling van de cover en wordt het eerste exemplaar uitgereikt. Het magazine heeft deze dag een zeer speciaal, mobiel uitgiftepunt. Kom dus vooral langs om een gratis kersverse Enkhuizen Boeit op te halen. We staan er tot 14.00 uur.


Ontdek Enkhuizen met het nieuwe magazine
Het vernieuwde magazine staat weer boordevol tips van locals en leuke weetjes. Lees meer over de nieuwe cadeauwinkel van de Baanbreker Puur & G!fts en het verhaal van Trudy en Onno van zeilschip de Schuttevaer. Ook aan de kids is gedacht: naast alle tips voor leuke kinderuitjes is er weer een puzzelpagina en een mooie nieuwe kleurplaat toegevoegd. Verder is er speciale aandacht voor groen in Enkhuizen en lees je alles over winkelen, horeca, havens, de drie veerdiensten, wandelen, fietsen en uitstapjes in de regio. Je zult versteld staan welke verrassingen jij nog kunt ontdekken in Enkhuizen en omgeving!

De makers
Enkhuizen Boeit wordt geproduceerd door Stichting Marketing Enkhuizen. Marianne de Zwart verzorgde de coördinatie, advertentieverkoop en eindredactie en werd hierbij ondersteund door redactielid Annemieke Hageman. Mede dankzij het design van ontwerper Ngaio den Hertog en de vele mooie foto’s van o.a. Henk Visser is Enkhuizen Boeit weer een kleurrijk en uitnodigend magazine geworden.

Nieuwsgierig geworden?
Enkhuizen Boeit is vanaf zaterdag 1 oktober gratis af te halen bij de VVV in Enkhuizen en is vanaf half oktober ook verkrijgbaar bij horeca, (jacht-)havens, winkeliers, musea, accommodaties in de regio. En natuurlijk komt het magazine ook online: www.visitenkhuizen.nl/magazine