ENKHUIZEN - De gemeente Enkhuizen en Vrijwilligerspunt organiseren dit jaar een alternatieve manier om vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Als gevolg van de coronamaatregelen wordt er geen jaarlijks vrijwilligersfeest georganiseerd.

Vrijwilligers krijgen een smakelijke attentie

Het maatschappelijke- en verenigingsleven draait grotendeels op vrijwilligers. Jaarlijks worden er vrijwilligers voorgedragen voor een speldje en organiseren de gemeente Enkhuizen en Vrijwilligerspunt een vrijwilligersfeest. Dit jaar is er een alternatief bedacht en kunnen vrijwilligers een smaakvolle attentie krijgen. Zo laten de organisatoren de tomeloze inzet van vrijwilligers niet ongemerkt voorbijgaan.

Dit jaar verlenging aanmelden voor een speldje tot 1 augustus
Dit jaar kunnen organisaties en verenigingen tot 1 augustus nog vrijwilligers aanmelden voor een vrijwilligersspeldje. In andere jaren is dit altijd tot 1 juli. De speldjes worden op 3 oktober in de Westerkerk uitgereikt tegelijk met een gebakje. Het aanmelden van een vrijwilliger voor een speldje kan via de website van de gemeente Enkhuizen via https://prod.enkhuizen.nl/Ediensten/Voordracht_vrijwilligersspeldje

Opgeven vrijwilligers voor vrijwilligersattentie
Vrijwilligers kunnen zich tot 1 september aanmelden voor de smakelijke attentie door te bellen naar het Vrijwilligerspunt op 0229-216 499 of door een e-mail te sturen naar info@vrijwilligerspunt.com. Hierin vermelden zij hun voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en de naam van de organisatie waar zij vrijwilliger zijn.