STEDE BPOEC / ENKHUIZEN / DRECHTERLAND - Vanaf nu kunnen inwoners van Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland gemakkelijk subsidiemogelijkheden bekijken via een zoeksysteem met niet-gemeentelijke subsidies. Dit betreft een proef van een jaar in samenwerking met Vindsubsidies. Met dit subsidieloket bieden de drie gemeenten hun inwoners een extra service om op de hoogte te blijven van de meest actuele subsidieregelingen.

SED is geselecteerd
De SED organisatie heeft deelname aan deze proef gewonnen en mag dit de inwoners van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland aanbieden. Omdat het aanbod voor de drie gemeenten gelijk is, is gekozen voor een SED-loket.

Ondernemers en particulieren
Het subsidieloket bevat subsidies voor bijvoorbeeld energiebesparing, monumenten, duurzaamheid, innovatie, klimaat en sport. Zodra er een geschikte subsidie is gevonden, treft men alle relevante informatie aan over de regeling. Denk hierbij aan aanvraagformulieren, voorwaarden, wetteksten en de contactgegevens van de subsidieverstrekker. Er is een loket voor ondernemers en een loket voor inwoners, verenigingen en stichtingen. De loketten zijn de vinden op de gemeentelijke websites onder de tab ‘Subsidies’.

Directe links zijn:
Voor Ondernemers: https://isv.vindsubsidies.nl/sed
Voor particulieren/ stichtingen: https://bedrijven.vindsubsidies.nl/sed