ENKHUIZEN - De gezelligste periode van het jaar is bijna weer aangebroken. Echter, deze periode is niet voor iedereen even makkelijk, voor veel mensen kan dit een bijzonder moeilijke periode zijn. Daarom willen wij voor deze mensen juist ook in december een fijne plek aanbieden met leuke en gezellige activiteiten. De Baanbreker is al 26 jaar een plek voor mensen die in onze maatschappij tussen wal en schip vallen of eenzaam zijn. Wij bieden korte en langdurige begeleiding aan mensen met psychische klachten en/of een beperking.


We trappen deze maand af met een leuke Sinter-Bingo op vrijdag 30 november. U bent van harte welkom op deze bingo avond van 19.00 uur tot 21.00 uur. De chocomelk en pepernoten staan klaar! De deelnamekosten zijn € 5, - voor 4 rondes.

Op 12 december organiseren wij een kerstmodeshow. Hier wordt feestelijke kleding geshowd uit onze kringloopwinkel. Komt u ook kijken naar de modeshow van de deelnemers van De Baanbreker? De toegang is gratis! Na de modeshow is er gelegenheid om te winkelen en uw eigen kerst outfit te shoppen.

Ons kerst diner vindt plaats op 19 december en is speciaal voor onze deelnemers!

Houdt u ook van zingen? Dan is de kerst sing-in echt iets voor u! Deze middag is op 21 december van 13.30 uur tot 15.30 uur. Er worden allerlei kerst nummers gezongen onder muzikale begeleiding! De kosten zijn € 2,50

De kerst inloop vindt plaats op 1e kerstdag van 11.00 uur tot 14.00 uur. Tijdens de kerst inloop is er een brunch en gezellig samenzijn met elkaar. Dit is speciaal georganiseerd voor wie met de kerst een warme en gezellige groep mensen om zich heen zoekt, want niemand verdiend het om met de kerstdagen alleen zijn. Dit wordt onze deelnemers aangeboden door de winkeliers van Enkhuizen.

Het eind van het jaar komt nu weer in zicht en daar horen natuurlijk oliebollen bij! Daarom hebben we op 31 december onze jaarlijkse oliebollen inloop. U bent van harte welkom van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Heeft u nog spullen die wij zouden kunnen gebruiken voor deze kerst brunch? Kom dit dan gerust bij ons brengen! Of heeft u zin om deze oliebollen te bakken voor de oliebollen inloop? Schroom dan niet en laat het ons weten! Wij zijn hier heel blij mee. Wilt u zich aanmelden voor één of meerdere activiteiten? Neem dan even contact met ons op via telefoon: 0228-317416 of email:info@baanbrekerenkhuizen.nl