ENKHUIZEN - De Baanbreker is een stichting die niet kan bestaan zonder de hulp en inzet van vrijwilligers. Dankzij deze inzet is het mogelijk om zoveel en zulke leuke activiteiten aan te bieden voor mensen met een beperking. Op dit moment is de organisatie op zoek naar vrijwilligers voor ons houtatelier op de locaties in Hoorn én Enkhuizen. Het betreft één dagdeel in de week op woensdag in Enkhuizen. Voor onze afdeling in Hoorn zoeken we iemand voor één dagdeel per week op woensdag of donderdag.


Bij de meubelwerkplaats worden oude meubels en lifestyle producten van een nieuw uiterlijk voorzien. Er wordt gewerkt vanuit een goed stuk vakmanschap, geen half werk maar eerlijk en ambachtelijk uitgevoerd. Ook worden er eigen producten ontworpen en gemaakt. Heeft u ervaring met houtbewerking en lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Bij De Baanbreker komen mensen met een beperking voor dagbesteding. Dit zijn mensen met een GGZ-achtergrond, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bij de Baanbreker een plekje in de maatschappij en vanuit deze veilige omgeving kunnen zij zichzelf verder ontwikkelen en leren. Op alle projecten van de organisatie wordt gewerkt door vrijwilligers, samen met de deelnemers. Dit is heel mooi en waardevol werk.

Vrijwilligerswerk doet u niet alleen voor anderen, maar ook voor uzelf. Wat kan vrijwilligerswerk voor u betekenen:

  • een opstapje naar betaald werk
  • nieuwe mensen leren
  • kennenstructuur en zingeving biedenleren van nieuwe vaardigheden en het ontdekken van eigen kwaliteiten
  • het geeft anderen en uzelf een goed gevoel

Wilt u het verschil maken voor de deelnemers van de Baanbreker? Meld u dan meteen aan, dit kan telefonisch of via email: 0228-317416 of info@baanbrekerenkhuizen.nl