ENKHUIZEN - Op donderdagavond 12 oktober 2017 gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo´s Zorg op basisschool Het Driespan, Klaverweid 25 in Enkhuizen van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en de kracht van liefde.

Een inspirerende cursus die laat zien hoe liefde de basis is van ons bestaan en hoe meditatie ons daarin kan ondersteunen. Maar ook dat liefde, allereerst naar onszelf en vervolgens naar ons medemens, zorgt voor geluk in ons leven. Vanuit liefde ontstaat liefde. Liefde als grootste genezende energie.

Thema´s die aan bod komen zijn, hoe ontwikkel je liefde vanuit het hart naar jezelf en naar je medemens, ontwikkeling van de kundalini-energie, geestelijke verdieping vanuit het rode licht symbool tussen partners en de creatie van geluk. In deze cursus gaan we met speciale meditatieoefeningen de deelnemers leren dichter bij zichzelf te komen en bewuster te worden van de synchroniciteit die ons aanwijzingen geeft op ons eigen pad, om van daaruit tot creatie van de liefde te komen.

Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.

Cursusdata donderdag 12, 19 oktober en 2, 9, 16 november 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.