ENKHUIZEN - Zo aan het einde van het jaar kijken ze terug op onze eigen volledige gedaanteverwisseling. Het jaar 2019 was net begonnen toen het dak van hun vertrouwde Witte Schuur er af ging. Nu, 12 maanden later, zitten ze op dezelfde locatie in een prachtig nieuw gebouw, midden in het Wilhelminaplantsoen. De gebouwen en de omgeving zijn grondig onder handen genomen en omgetoverd tot moderne, duurzame en klimaat bestendige gebouwen.

MEC De Witte Schuur heeft een omslag gemaakt van een centrum voor natuur- en milieueducatie naar een bezoekerscentrum met een kinderboerderij, hertenweide, heemtuin en de schooltuinen.

Zij stappen het nieuwe jaar van 2020 in met het afscheid nemen van onze naam MEC De Witte Schuur. Onder de naam Bezoekerscentrum ‘Hertenkamp Enkhuizen’ gaan ze verder. Vanaf januari 2020 een nieuw pareltje in Enkhuizen, waar u van harte welkom bent om met de (klein)kinderen een bezoek brengen aan de kinderboerderij, de dieren te knuffelen en lekker buiten te spelen.

In de theetuin kunt u vanaf januari elke woensdag, zaterdag en zondag op een heerlijke zelfgemaakte appeltaart, soep, broodje en een heerlijke kop koffie/thee rekenen! Alleen of met een groepje, u bent van harte welkom!

Hertenkamp Enkhuizen is vanaf januari open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 – 16.30 uur.
Voor meer info: info@mec-dewitteschuur.nl.